Transport si retururi

Folie24 (folie24.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 

  • DPD Courier ( Plata in Avans PayPal ) 
   Durata de livrare: Livrare in 1-2 zile 
   Disponibilitate: România
   ---------------------------------------------------------------------------------------
   13 RON 

   DPD Courier cu Ramburs
   Durata de livrare: Livrare in 1-2 zile 
   Disponibilitate: România

   --------------------------------------------------------------------------------------

   16.42 RON

    


   Posta Romana Tracked - International (PayPal) 
   Durata de livrare: Peste 10 zile 
   Disponibilitate: Toate tarile
   19 RON  Returnarea produselor

  Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dvs, puteti returna produsul urmand ca firma noastra sa va returneze suma de bani, sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 

  In situatia in care alegeti returnarea banilor, suma returnata nu va cuprinde cheltuielile initiale de transport si nici cheltuielile de transport aparute in urma returnarii produselor.Cheltuielile initiale de transport sunt deduse si in cazul produselor marcate cu transport gratuit, in cazul acesta suma dedusa fiind 7 lei.

  Returnarea produselor este reglementata de Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

  Pentru returnarea produsului trebuie sa ne trimiteti o cerere scrisa la contact@folie24.ro . Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

  Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.  Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Taxele de curierat sunt suportate de catre client.Coletele care sunt trimise cu plata la destinatie, sau coletele care au ramburs nu vor fi acceptate decat cu acceptul direct si in prealabil al vanzatorului.

  In cazul inlocuirii produsului , contravaloarea transportului pentru coletul cu produsul inlocuit este suportata de catre firma noastra.

   

  Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse

  -          Produse consumabile, care prin natura lor, odata folosite nu pot fi revandute sub nici o forma.

  -          Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri .

  -          Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

    Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului.             Returnarea baniilor se va face prin transfer bancar sau in sistem ramburs cu acordul in prealabil al vanzatorului. In cazul transferului bancar , clientul trebuie sa trimita impreuna cu produsul si numarul unui cont bancar si numele titularului de cont in care sa se faca plata.                                   Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite ( in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail contact@folie24.ro 

   

  Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor (daca este cazul).